Welkom bij Sportvoedingsland. In enkele stappen klaar voor uw topprestatie.

Sportvoedingsland

Creatine Monohydrate

Beschikbaarheid:In voorraad

€ 14,95
Creatine Monohydrate is gewoonweg de beste kwaliteit creatine op de markt van vandaag. Het is gemaakt van 100% pure creatine, er is niets aan toegevoegd of verwijdert tijdens het productieproces. Het is 100% ‘200 mesh’, wat betekent dat het ultra kleine deeltjes heeft om snelle absorptie door het lichaam te verzekeren.

✔ 100% ultra pure creatine monohydraat

✔ Premium 100% '200 mesh' specificatie

✔ Verbetert fysieke prestatiesVerpakking: 1 KG

Smaak: Neutraal

Wat is creatinemonohydraat?

Creatinemonohydraat van The Protein Works™ is kortweg de creatine van de beste kwaliteit die momenteel op de markt beschikbaar is. Het wordt gemaakt van 100% zuivere creatine. Tijdens het productieproces wordt niets toegevoegd of weggenomen. Het is 100% '200 mesh', wat betekent dat de partikels ultraklein zijn en dus snel door het lichaam kunnen worden opgenomen.

 

Waarvoor wordt creatinemonohydraat gebruikt?

Creatinemonohydraat is een van de populairste supplementen voor mensen die trainen op basis van kracht, snelheid en spiermassa. Dat komt omdat creatine de fysieke prestaties verbetert tijdens opeenvolgende korte, intensieve oefenseries.

 

Hoe kan creatinemonohydraat mijn kracht, snelheid en spiermassa verbeteren?

Creatine is een stikstofhoudend organisch zuur dat van nature voorkomt in het lichaam. Naar schatting 95% van het creatinegehalte in het menselijk lichaam wordt rechtstreeks in het skeletspierweefsel gevonden, wat zowel tot de ontdekking heeft geleid als tot de toepassing ervan in sportvoeding. Creatinemonohydraat is in wezen een supplementvorm van creatine en is bovendien de vorm van creatine in de sportvoeding die tegenwoordig het meest wordt onderzocht. Dat komt omdat het de fysieke prestaties tijdens opeenvolgende korte, intensieve oefenseries.kan bevorderen, de reden waarom het zo populair is bij sporters die trainen op basis van kracht, snelheid en spiermassa.

 

Hoe wordt creatinemonohydraat gearomatiseerd?

Creatinemonohydraat van TPW™ kan gemakkelijk aan je proteïneshake worden toegevoegd en is ideaal na de training, wanneer je lichaam het meest kan absorberen. Maar voor wie creatinemonohydraat van TPW™ liever vóór de training inneemt, heeft het productontwikkelingteam van TPW™ met behulp van volledig natuurlijke smaken en kleuren een versie ontwikkeld die erg lekker is. Het is beschikbaar in de smaken Groene appel en Bessen en kan gemakkelijk door een fruitdrank worden gemengd. Zo kan creatinemonohydraat op zichzelf worden geconsumeerd in een lekkerder vorm.

 

Wetenschappelijk bewezen door research

Creatine is een van de meest onderzochte ingrediënten voor sportvoeding. De volgende voordelen zijn wetenschappelijk bewezen door onafhankelijke onderzoekers en officieel goedgekeurd door de Europese Autoriteit voor voedingsveiligheid:

  • Van creatine is bewezen dat het de fysieke prestaties verbetert tijdens opeenvolgende korte, intensieve oefenseries.

 

Wat is het beste creatinemonohydraat?

Hier bij TPW™ kun je volledig vertrouwen op de kwaliteit van onze producten en leveranciers. We controleren persoonlijk de kwaliteit van elke leverancier en elk ingrediënt voordat het kwaliteitslabel van TPW™ wordt toegekend. Traceerbaarheid, kwaliteit en consistentie zijn de drie eigenschappen die we eisen van elk ingrediënt. Dit is de filosofie van TPW™ die je terugvindt in elk product dat we verkopen en die ons onderscheidt in de wereld van sportvoeding van vandaag.

 

Hoe wordt jullie creatinemonohydraat gemaakt en verpakt?

Het wordt geproduceerd in onze ultramoderne installatie in het VK en bevat meer productzuiverheid dan alle andere muesli. Het is bovendien onafhankelijk gecertificeerd, zodat je gerust kunt zijn dat je kwaliteit in huis haalt. We willen niet opscheppen over onze producten. We laten liever de beoordelingen, recensies en feedback van onze klanten voor ons spreken. We bieden ook als enige een LEVENSLANGE GARANTIE aan op elk product dat je koopt bij The Protein Works™. Dit product wordt geleverd in een hersluitbare folie, waardoor de versheid kan worden gegarandeerd. Bij elke verpakking wordt een GRATIS maatschepje geleverd.

-

Portie: 5g We raden aan om 1 tot 2 keer per dag 5 g creatinemonohydraat te nemen (2 schepjes van het meegeleverde middelgrote ZWARTE 5 cc maatschepje). Naar het schijnt is de optimale manier om creatinemonohydraat te nemen via een "stapelfase" gevolgd door een "onderhoudsfase". Hoewel er ook argumenten zijn tegen deze aanpak, geven we je hier de richtlijnen mee ingeval je deze methode wilt volgen. STAPELFASE: Consumeer dagelijks 3 porties van 5 g op dag 1 t/m 5 Consumeer dagelijks 2 porties van 5 g op dag 1 t/m 5 Consumeer dagelijks 1 portie van 5 g op dag 11 t/m 17 ONDERHOUDSFASE: Consumeer dagelijks 1 portie van 3 g gedurende 5 weken. Zodra de cyclus rond is, stop je gedurende 1 week met het gebruik. Daarna herhaal je de cyclus.