Welkom bij Sportvoedingsland. In enkele stappen klaar voor uw topprestatie.

Sportvoedingsland

Soy Protein 90 (isolate)

Beschikbaarheid:In voorraad

€ 15,95
SOY PROTEIN 90 (isolate)
Sojaproteïne-isolaat 90 is een volledige, plantaardige bron van proteïne. Van alle plantaardige proteïne komt deze proteïne het dichtst in de buurt van het aminozurenprofiel van zuivelproteïne zoals melk en whey. Daarom is hij populair als proteïne ter vervanging van zuivel.

Sojaproteïne-isolaat 90 is rijk aan proteïne en arm aan vet. Het is de perfecte proteïnebron voor zowel veganisten als vegetariërs en mensen die geen zuivel verdragen. Het is ideaal om kwaliteitsspieren op te bouwen en omdat het instant is, kan het gemakkelijk worden gemixt.

Uitstekend 90% zuiver proteïnegehalte
Complete plantaardige proteïnebron
100% vrij van gluten en lactose

Sojaproteïne 90 (isolaat)

Sojaproteïne 90 van The Protein Works™ bevat alleen het sojaproteïne-isolaat van de beste kwaliteit die momenteel op de markt beschikbaar is.

Het wordt intern in onze fabriek gemaakt, zodat we zeker zijn van het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau tegen de allerbeste prijs. Ons Sojaproteïne-isolaat 90-poeder bevat meer dan 90% sojaproteïne per 100 g (op droge basis) en de werking ervan wordt gestaafd door de resultaten van de recentste producttests.

Inzicht in sojaproteïnepoeder Sojaproteïne-isolaat 90 is de meest verfijnde vorm van sojaproteïne, geïsoleerd uit sojabonen en vervolgens ontvet en ontdaan van de meeste koolhydraten. De sojaboon is een peulvrucht die geen cholesterol en van nature weinig verzadigde vetten bevat. Sojabonen zijn de enige groenten die alle ACHT essentiële aminozuren bevatten. Geïsoleerde sojaproteïne kan gemakkelijk worden verteerd door het lichaam: het is 95-98% verteerbaar. Als je een veganistisch dieet volgt, wordt Sojaproteïne-isolaat 90 beschouwd als een allesomvattende proteïne op het vlak van voedingsstoffen. Het kan helpen om de essentiële vitamine B12 te leveren die je alleen in dierenproteïne vindt.

Sojaproteïnepoeder van de beste kwaliteit Bij TPW™ kun je volledig vertrouwen op de kwaliteit van onze producten en leveranciers. Elke leverancier moet strikte controles en tests doorstaan voordat het kwaliteitslabel van TPW™ wordt toegekend. Traceerbaarheid, kwaliteit en consistentie zijn de drie eigenschappen die we eisen van elk ingrediënt. Dit is de filosofie van TPW™ die je terugvindt in elk product dat we verkopen en die ons onderscheidt in de wereld van sportvoeding van vandaag. Klik op het Productprofiel en Inzicht in proteïne voor volledige productinformatie, zodat je gerust kunt zijn dat je kwaliteit in huis haalt. Dit product wordt intern in onze eigen productiefaciliteit geproduceerd. Het wordt geleverd in een hersluitbaar foliezakje om de versheid te bewaren en er wordt bij elk product een gratis maatschepje meegeleverd.