Welkom bij Sportvoedingsland. In enkele stappen klaar voor uw topprestatie.

Sportvoedingsland

Wie is Peter?

Wie is Peter?

Peter SchellekensPeter Schellekens is een 48 jarige ondernemer uit Kaatsheuvel en sinds 1996 actief in  de sportvoedingsbranche. 
Voordat Peter begon met Sportvoedingsland was hij actief voor een
Zwitsers sportvoedingsbedrijf. Nadat hij zijn kennis en ervaringen had opgedaan bij deze
Zwitserse fabrikant heeft hij besloten zijn eigen weg in te gaan. Zijn enorme passie voor sport
en prestatie heeft hem getriggerd om tot actie over te gaan.

Naast zijn eigen sportvoedingslijn heeft hij bij de beste leveranciers de betere producten
geselecteerd voor iedere sporter. Al 20 jaar maken vele topsporters dan ook gebruik van zijn producten en adviezen. Het continu filteren van de beste leveranciers en producten zorgen dat
dit doel bereikt blijft. 

 

Sportvoeding

Dat inmiddels vele recreatieve sporters kiezen voor producten van sportvoedingsland is eigenlijk
niet zo vreemd. Door het haastige bestaan willen breedtesporters ook sneller resultaat zien van al hun inspanningen. Het rendement uit de trainingen is dan ook steeds belangrijker geworden. Ook voor de sporters die zich wel houden aan een gezond en gevarieerd eetpatroon ontkomen er niet
aan dat sportvoeding heel functioneel kan zijn, zeker als je bijvoorbeeld vanuit je werk of school
direct naar je training gaat. Een simpel broodje kaas is tenslotte ook geen basis om het maximale
uit een training te halen. Vaak zie je dan ook dat het resultaat voor minder getrainde sporters in verhouding groter is dan voor goed getrainde sporters. Maak een keuze uit de producten die aansluiten bij je persoonlijke activiteit en haal het maximale uit jezelf!

 

Het succes

Elk bedrijf heeft zijn doelen die ze nastreven. Sportvoedingsland is met een sterk assortiment sportvoeding, sportdrank en supplementen voor vele sporters inmiddels een vaste online leverancier. Met de gerenommeerde merken The Protein Works, Powerbar, Squeezy, Gelb, Chimpanzee, Raw bite en Qwin bieden we iedere sporter een ruime keuze aan hoogwaardige producten. Voor onze klanten blijven we op zoek naar nieuwe producten en innovaties om de concurrentie een stap voor te blijven. Wij houden u op de hoogte!